Isnin, 13 Disember 2010

Award Blogfriends dari QaRr JaliL

Posted by peaqour On 9:51 PG 1 comments


Aku dapat award pertama yang dianugerahkan oleh fellow blogger buddy, encik Qarr Jalil... nama betul tak berapa sure... almaklumlah aku baru berkecimpung dalam dunia blogger ni. Nak tau siapa saudara QaRr ni boleh melawat ke blog beliau di http://faqarabduljalil.blogspot.com/ . Banyak info yang korang boleh dapat kat sana dan yang paling menarik minat aku ke blog beliau ialah review filem. Keep up the good work bro QaRr!

1 comments:

uyooo en qarr jalil...




____________________________________________________________
follow me [at]

Catat Ulasan