Selasa, 23 November 2010

Macam mana pengguna Android - iPhone - Blackberry melihat diri mereka?

Posted by peaqour On 12:49 PTG 2 comments

Klik gambar kartun ni untuk imej yang lebih besau
Sangat menarik. Aku dapat gambar kartun kat atas ni daripada email yang dikirimkan oleh opismet aku. Dia seorang pengguna iPhone, aku plak seorang pengguna Android, wife aku plak pengguna Blackberry. Hohoho... macam ada kebenaran je kartun di atas ni. Enjoy!

2 comments:

haha, terbaik
klu iphone, blackbarry, android mcm ni
gua yg guna nokia 3315 camne agaknya org pandang,hak3

pena,
org guna nokia tak masuk ini group... hehe, dah tak up to date... gi la tukar ke android... samsung galaxy 5 baru RM 600++ per... baru kewl... :)

Catat Ulasan