Selasa, 17 Julai 2012

Cara Lipat Stoking Cara Stylo

Posted by peaqour On 9:40 PG 2 comments


Yang ni pulak video mengajar cara-cara melipat stokin kita yang dah basuh tuh dengan lebih stylo dan senang nak di simpan. Layan!



Pastikan stoking anda berkualiti tinggi untuk melakukan cara lipatan ni. Takut nanti jenis low quality terus getah dia cengkam dah asik melondeh je stoking korang pakai.

Siri Lipat-Melipat yang lain:

Cara Melipat Cadar Dengan Cepat dan Mudah Cara Lipat Baju Cara Origami, Cepat dan Mudah Cara Lipat Spender dan Susun dengan Kemas Cara Lipat Seluar Slack

2 comments:

kak liza lipat 2 je..susun dlm drawer, cepat & mudah. nak pakai pun cepat & mudah.

almari kak liza besar kot... almari saya kecik je... gulung gulung pastu selit cam kat atas tu jadi macam bola... kak liza dah try ke style lipat stoking cam dalam video tuh???

Catat Ulasan